×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

free

!--strat fall cod by pichak.net--brcenter =textjava src=http:pichak.netfunfallmahcodblack centerbr!--finish fall cod by pichak.net--

× !--strat fall cod by www.pichak.net--brcenter =text/java src=http://www.pichak.net/fun/fall/mah/cod/black/ /centerbr!--finish fall cod by www.pichak.net--
×

آدرس وبلاگ من

nasiim.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/nasim jo0n

شام پس از افطار کاملا پاید حذف شود/قاپل توجه تهرانی ها.ما که پعد افطار شام نمی خوریم/

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: خوردن شام پس از مصرف افطار کامل باید حذف شود چرا که در غیر این صورت روزه‌دار دچار سوءهاضمه و آسیب‌های گوارشی خواهد شد.
سیامک خالقی در گفت‌و‌گو ‌با خبرنگار اجتماعی فارس اظهار داشت: بی‌غذایی و کم‌غذایی و نخوردن غذا به مدت طولانی معمولاً تأثیر سوئی برای دستگاه گوارش نمی‌گذارد و فقط بیمارانی که زخم‌های گوارشی دارند و ترشح اسید معده آن‌ها بسیار افزایش یافته است باید مراقب بی‌غذایی باشند.
وی افزود: به طور معمول روزه گرفتن برای دستگاه گوارش هیچ عارضه‌ای برای دستگاه گوارش ندارد و به ویژه برای کسانی که فشار خون، قند و چربی بالا دارند مفید نیز است.
خالقی تصریح کرد: آن دسته از افرادی که مشکلاتی از قبیل زخم‌های گوارشی و مشکلات عروقی و مخاطی دستگاه گوارش دارند باید قبل از روزه از نظر مشکلاتی که احتمالاً برای آن‌ها به وجود خواهد آمد با پزشک خود مشاوره کنند.
این فوق تخصص گوارش ادامه داد: بیمارانی که مشکل قند پیشرفته و غیر‌قابل کنترل دارند و گرسنگی طولانی مدت و خوردن غذا به طور ناگهانی می‌تواند سطح قند آن‌ها را دچار تغییر کند صحیح نیست روزه بگیرند و همچنین روزه برای بیماران حاد که استفراغ و تهوع دارند، بیماران عفونی تب‌دار و دارای دردهای شکمی که در آنها بدن کم آب می‌شود و بی‌آبی بدن آسیب‌زاست.
وی با اشاره به عادت رایج در بین مردم که در هنگام افطار مایعات زیادی می‌نوشند تأکید کرد: این کار از نظر فیزیولوژیک مشکلی ایجاد نمی‌کند اما اگر این مایع خیلی سرد و خیلی گرم باشد به مخاط آسیب می‌رساند و چنانچه مایع زیاد همراه غذا مصرف شود می‌تواند باعث اختلال در هضم غذا شود و به دنبال آن بیمار دچار علائم سوء‌هاضمه شود.
وی اضافه کرد: بهتر است حجم مایع مصرفی در ابتدا افطار کم باشد و به حدی باشد که رفع عطش از بدن صورت گیرد و سپس در مرحله بعد دوباره مایع جذب شود.
خالقی یادآور شد: باید سعی کنیم در ماه مبارک رمضان تعداد وعده‌های مواد غذایی را کم کنیم و این که ۳ وعده شبانه روز را در ساعت ما بین افطار و سحر تقسیم شود کار مناسبی نیست و به سیستم گوارشی فرد نیز آسیب خواهد رساند چرا که حجم زیادی از مواد غذایی وارد معده می‌شود و قبل از هضم این مواد دوباره شام مصرف می‌شود و معمولاً پس از آن فرد تصمیم به خواب می‌گیرد و نیمه شب نوبت به مصرف سحری می‌رسد. لذا این وعده‌ها موجب ایجاد سوء هاضمه و تغییراتی در قند چربی و فشار خون روزه‌دار می‌شود.
وی افزود: بهتر است وعده‌های غذایی کم شود و اگر حجم افطار کم باشد و مصرف غذا در افطار در حد رفع گرسنگی و تشنگی باشد خوردن شام مانعی ندارد ولی اگر وعده‌ی افطار کامل است بهتر است شام مصرف نشود.
خالقی ادامه داد: میزان گرسنگی افراد به میزان انرژی مصرفی فرد در روز، فعالیت‌های شبانه‌روزی، میزان ذخیره انرژی و آستانه گرسنگی بستگی دارد که روزه دار در ماه رمضان سطح آستانه گرسنگی را بالا می‌برد و به احساس گرسنگی غلبه می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: مصرف غذای زیاد در هنگام سحر می‌تواند مشکلاتی ایجاد کند به ویژه در افرادی که عادت دارند پس از خوردن سحری بخوابند که این می‌تواند موجب بازگشت غذا از معده به مری و ایجاد ریفلاکس یا ترش‌کردن شود.
خالقی گفت: بهتر است غذایی که در سحر مصرف می‌شود انرژی کافی برای بیمار داشته باشد و از غذای پر انرژی‌تر با حجم کم‌تر استفاده شود و حداقل تا یک ساعت پس از سحر به حالت درازکش نخوابد.


جمعه 7 مرداد 1390 - 4:44:44 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم